Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Csípős rántott csirkeszárnyak

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szárnyak végeit levágjuk, majd a forgóknál kettévágjuk. A chili paprikát és a fokhagymát apróra vágjuk. A szárnyakat sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk szárnyas fűszerrel, fokhagymával, valamint chili porral vagy apróra vágott chilivel. Ráöntjük a tejet, és hűtőben egy napig pácoljuk. Másnap a szárnyakat a hagyományos módon bepanírozzuk, de a lisztbe keverünk 1 kiskanál chili port. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.01.12.

Hozzávalók

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

A szárnyak végeit levágjuk, majd a forgóknál kettévágjuk. A chili paprikát és a fokhagymát apróra vágjuk. A szárnyakat sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk szárnyas fűszerrel, fokhagymával, valamint chili porral vagy apróra vágott chilivel. Ráöntjük a tejet, és hűtőben egy napig pácoljuk.

Másnap a szárnyakat a hagyományos módon bepanírozzuk, de a lisztbe keverünk 1 kiskanál chili port. Bő olajban kisütjük, és rizi-bizivel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is