Elkészítése
Előkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk, a pulykamellet vékony csíkokra szeleteljük.
Elkészítés:
A pulykamell csíkokat sóval és grill fűszerrel ízesítjük, majd kevés olajon átpirítjuk, és félretesszük. Ugyanabban a serpenyőben az apróra vágott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát, a mexikói zöldségkeveréket és a vörösbabot. Egy kevés vizet öntünk rá, majd lefedve puhára pároljuk.
Amikor a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a chili szószt, ízlés szerint borsozzuk, és megszórjuk oregánóval. Belekeverjük a ketchupot, végül a félretett pulykamell csíkokat is hozzáadjuk. Az egészet pár percig forraljuk, hogy az ízek összeérjenek.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
