Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkemellet felkockázzuk, majd alaposan átmossuk. Ezután minimális olajon, fedő alatt párolni kezdjük. Amikor a hús kifehéredett, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a felszeletelt spenótot, majd teljes puhulásig pároljuk, közben sóval, borssal és vegetával ízesítjük. Amikor a csirke megpuhult, a tejfölt és a lisztet kevés vízzel vagy tejjel simára keverjük, így készítünk habarást. A masszát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Szandrus
Beküldte: 2013.01.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkemellet felkockázzuk, majd alaposan átmossuk. Ezután minimális olajon, fedő alatt párolni kezdjük. Amikor a hús kifehéredett, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a felszeletelt spenótot, majd teljes puhulásig pároljuk, közben sóval, borssal és vegetával ízesítjük.

Amikor a csirke megpuhult, a tejfölt és a lisztet kevés vízzel vagy tejjel simára keverjük, így készítünk habarást. A masszát a húshoz adjuk, alaposan elkeverjük, és összeforraljuk.

Rizzsel vagy tésztával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Szandrus
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is