Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egész csirke

Csirke fácán módra

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megtisztított csirke belsejébe öntjük a bort, majd a nyílásokat tűvel összezárjuk, és egy éjszakára hideg helyre tesszük, hogy a bor átjárja a húst. Másnap a csirke mellét és combjait sűrűn megtűzdeljük szalonnával. Olvasztott vajban minden oldalát megforgatjuk, mellé tesszük a karikákra vágott répát, és ha a szalonna nem túl sós, kissé megsózzuk a csirkét. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A megtisztított csirke belsejébe öntjük a bort, majd a nyílásokat tűvel összezárjuk, és egy éjszakára hideg helyre tesszük, hogy a bor átjárja a húst. Másnap a csirke mellét és combjait sűrűn megtűzdeljük szalonnával. Olvasztott vajban minden oldalát megforgatjuk, mellé tesszük a karikákra vágott répát, és ha a szalonna nem túl sós, kissé megsózzuk a csirkét.

Kevés vízzel, fedő alatt puhára pároljuk, majd a sütőbe tesszük, és ropogós pirosra sütjük. Körítésnek almapürét kínálhatunk hozzá, hasonlóan a fácánhoz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is