Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a megmosott, negyedelt májat. Felöntjük 1,5 dl tejjel, és puhára főzzük. Amikor elkészült, beleolvasztjuk a margarint, hozzáadjuk a fűszereket, majd botmixerrel krémesre dolgozzuk. Hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
juhaszviki
Beküldte: 2013.07.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a megmosott, negyedelt májat. Felöntjük 1,5 dl tejjel, és puhára főzzük. Amikor elkészült, beleolvasztjuk a margarint, hozzáadjuk a fűszereket, majd botmixerrel krémesre dolgozzuk. Hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is