Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst vágjuk fel ujjnyi csíkokra és szórjuk meg sóval és borssal. Az olajat havítsük fel és süssük fehéredséig rajta a húst. Ha a hús elkészült, akkor szedjük ki és tegyük félre. A szalonnákat, hagymát és a gombát szeljük fel. A serpenyőbe öntsünk még kevés olajat, tegyük rá a szalonnákat és kezdjük el pirítani. Adjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2021.03.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst vágjuk fel ujjnyi csíkokra és szórjuk meg sóval és borssal. Az olajat havítsük fel és süssük fehéredséig rajta a húst. Ha a hús elkészült, akkor szedjük ki és tegyük félre.

A szalonnákat, hagymát és a gombát szeljük fel.

A serpenyőbe öntsünk még kevés olajat, tegyük rá a szalonnákat és kezdjük el pirítani. Adjuk a szalonnához a hagymát. Amikor a hagyma már majdnem megpirult, akkor rátesszük a gombát és enyhén sózzuk, borsozzuk.

Kb 15 perc párolás után adjuk hozzá a mustárt és a zúzott fokhagymát, majd tegyük bele a húst is. Amikor a hús megpuhult akkor adjuk hozzá a tejfölt is. Ha nem lenne elég sűrű a mártás, akkor 1 ek lisztet adjunk hozzá. Miután felforrt, már kész is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is