Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Csirke vadasmártásban

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg csirke feldarabolva 1 fej vöröshagyma 3 sárgarépa 1 fehérrépa 1 fokhagymagerezd 2 dl tejföl 1 evőkanál mustár ételízesítő 2 evőkanál liszt 4 babérlevél őrölt bors olaj Elkészítése: A megtisztított csirkehúst feldaraboljuk és kevés olajon, ételízesítő hozzáadásával megpirítjuk, puhára pároljuk. A vöröshagymát, a fokhagymát, a sárga és a fehérrépát kis kockákra vágjuk. Felöntjük […]

Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Pirianyo
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirke feldarabolva
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 1 fokhagymagerezd
  • 2 dl tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • ételízesítő
  • 2 evőkanál liszt
  • 4 babérlevél
  • őrölt bors
  • olaj


Elkészítése:

A megtisztított csirkehúst feldaraboljuk és kevés olajon, ételízesítő hozzáadásával megpirítjuk, puhára pároljuk.

A vöröshagymát, a fokhagymát, a sárga és a fehérrépát kis kockákra vágjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy egy ujjnyira ellepje, hozzáadjuk a babérlevelet, ételízesítőt, a borsot és puhára főzzük.

Amikor a zöldségek megpuhultak, egy botmixer segítségével pépesítjük. Hozzáadjuk a lisztet, a mustárt és a tejfölt, majd addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.

A mártást a megpirított csirkedarabokhoz keverjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Pirianyo
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is