Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Csirke zúza Eszterházy módra

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg csirke zúza 2 fej hagyma 3 evőkanál olaj 3 db sárga répa 1 db fehér répa 3 db babér levél só 1 mokkás kanál őrölt bors 2 teás kanál fűszer paprika gulyáskrém 1 kis doboz tejföl 1 evőkanál liszt 15 dkg tarhonya Elkészítése: A hagymát darabolom és meg dinsztelem az olajon, félrehúzom és […]

Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
2 adag
Beküldte: 2016.05.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirke zúza
  • 2 fej hagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • 3 db sárga répa
  • 1 db fehér répa
  • 3 db babér levél
  • 1 mokkás kanál őrölt bors
  • 2 teás kanál fűszer paprika
  • gulyáskrém
  • 1 kis doboz tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • 15 dkg tarhonya


Elkészítése:

A hagymát darabolom és meg dinsztelem az olajon, félrehúzom és hozzá adom a fűszer paprikát, az őrölt borsot, a babér levelet, a megmosott zúzát és annyi vizet hogy két ujjnyira ellepje.

Visszateszem a tűzre és lefedve főzöm.

Amikor félig már puha, akkor adom hozzá a felkarikázott sárga és fehér répát.

Ha megpuhult a zúza, akkor a tejfölt elkeverem a liszttel, behabarom és összeforralom.

A tarhonyát sós forróvízben megfőzöm.

[box style=”info”]A zúzát én egészben szoktam megfőzni.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is