Pácolás
A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, a bőrt ízlés szerint eltávolítjuk. A húsokat 2–3 helyen bevágjuk a csontig, hogy a pác jobban átjárja, és könnyebben átsüljön. Sózzuk, majd egy mélyebb tálba tesszük. A fokhagymát és a chilit apróra vágjuk, a curryvel elkeverjük a tejben, és a húsra öntjük. Lefedve 1–2 órát hűtőben pihentetjük, de még finomabb, ha egy éjszakán át pácoljuk.
Panírozás
A combokat a pácléből kivesszük, lecsepegtetjük és papírtörlővel szárazra itatjuk. Ezután a szokásos módon panírozzuk: lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
Sütés és tálalás
A bepanírozott húsokat bő, forró olajban, lassú tűzön aranybarnára sütjük. A csirkecombokat petrezselymes burgonyával kínáljuk, de salátával vagy párolt zöldségekkel is remekül illenek.
Tipp
Ha különlegesebb ízt szeretnénk, a zsemlemorzsába keverhetünk szezámmagot vagy reszelt parmezánt. Sütőben is elkészíthető: a panírozott combokat kevés olajjal meglocsolva 180 °C-on kb. 40 perc alatt ropogósra süthetjük. Így könnyebb, de ugyanolyan finom változatot kapunk.