Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg csirkecomb 1 kg krumpli 1 csésze főtt rizs 2 paradicsom 1 paprika 1 fej hagyna 3 gerezd fokhagyma 2 evőkanál ételízesítő só bors pirospaprika olaj tejföl reszelt sajt Elkészítése: A csirkecombokat előző nap megpucoljuk és feldaraboljuk. A só-bors-paprika keverékét rászórjuk a csirkére, öntünk rá 1/2 dl olajat, és bepácoljuk. A krumplit megpucoljuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Heiden63
Beküldte: 2014.06.15.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkecomb
  • 1 kg krumpli
  • 1 csésze főtt rizs
  • 2 paradicsom
  • 1 paprika
  • 1 fej hagyna
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál ételízesítő
  • bors
  • pirospaprika
  • olaj
  • tejföl
  • reszelt sajt


Elkészítése:

A csirkecombokat előző nap megpucoljuk és feldaraboljuk. A só-bors-paprika keverékét rászórjuk a csirkére, öntünk rá 1/2 dl olajat, és bepácoljuk.

A krumplit megpucoljuk és a hasábokra vágjuk, beletesszük a kiolajozott tepsibe, közé teszünk egy marék főtt rizst megszórjuk ételízesítővel.

A pucolt fokhagymát feldaraboljuk, és rászórjuk a rizs- krumpl i keverékre.

A paradicsomot, a paprikát, a hagymával együtt felkarikázzuk, és a rizses- krumplira tesszük hézagosan.

A hézagokba tesszük a csirkét, a páclevet ráöntjük. Lefedjük alufóliával és megsütjük.

Amikor megsült levesszük róla az alufóliát és a tejfölbe keverjük a reszelt sajtot és ráöntjük a csirke tetejére. Készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Heiden63
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is