Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Csirkecomb sósperec bundában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsokat bőr nélkül előző este fokhagymás tejbe áztatjuk. Másnap papírtörlővel szárazra töröljük, majd bundázzuk. A sósperecet aprítóval finomra daráljuk. Ha nincs aprítónk, egy zacskóba tesszük, és húsklopfolóval összetörjük. A csirkedarabokat először lisztbe, majd felvert tojásba, végül az aprított sósperecbe forgatjuk. A sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk a bundázott csirkét, majd kevés olívaolajjal meglocsoljuk. Előmelegített sütőben […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.06.04.

Hozzávalók

A mártáshoz

Elkészítése

A húsokat bőr nélkül előző este fokhagymás tejbe áztatjuk. Másnap papírtörlővel szárazra töröljük, majd bundázzuk.

A sósperecet aprítóval finomra daráljuk. Ha nincs aprítónk, egy zacskóba tesszük, és húsklopfolóval összetörjük.

A csirkedarabokat először lisztbe, majd felvert tojásba, végül az aprított sósperecbe forgatjuk.

A sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk a bundázott csirkét, majd kevés olívaolajjal meglocsoljuk.

Előmelegített sütőben 200°C-on 30-40 percig sütjük, amíg aranybarnára pirul.

A mártás hozzávalóit egyszerűen összekeverjük, és a hús mellé kínáljuk.

Tálalhatjuk rösztivel, burgonyapürével vagy friss salátával.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is