Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Csirkecomb vele sült burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg csirke felsőcomb 2 ek étolaj só ízlés szerint bors ízlés szerint 1 dl étolaj 2 gerezd fokhagyma reszelve 1 tk pirospaprika 80 dkg burgonya Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, négybe, majd laposabb szeletekre vágjuk. A combokat megmossuk,sózzuk és borssal meghintjük. A tepsit 2 evőkanál étolajjal kikenjük. A megsózott krumplit az aljába terítjük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2017.09.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csirke felsőcomb
  • 2 ek étolaj
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 dl étolaj
  • 2 gerezd fokhagyma reszelve
  • 1 tk pirospaprika
  • 80 dkg burgonya


Elkészítése:

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, négybe, majd laposabb szeletekre vágjuk.

A combokat megmossuk,sózzuk és borssal meghintjük.

A tepsit 2 evőkanál étolajjal kikenjük. A megsózott krumplit az aljába terítjük. Rátesszük a combokat. Alufóliával befedjük és 230 fokra melegített sütőbe toljuk. 40 percig fólia alatt sütjük.

Ezután kivesszük a sütőből. A combokat bekenjük az étolajjal elkevert paprikával és fokhagymával. Visszatesszük a sütőbe és pirulásig sütjük. Ez kb 10 perc.

A paprikás-fokhagymás kence leszivárog a krumplira, csodásan finom íze lesz tőle.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is