Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csirkecomb vele sült burgonyával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csirke felsőcomb
  • 2 ek étolaj
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 dl étolaj
  • 2 gerezd fokhagyma reszelve
  • 1 tk pirospaprika
  • 80 dkg burgonya


Elkészítése:

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, négybe, majd laposabb szeletekre vágjuk.

A combokat megmossuk,sózzuk és borssal meghintjük.

A tepsit 2 evőkanál étolajjal kikenjük. A megsózott krumplit az aljába terítjük. Rátesszük a combokat. Alufóliával befedjük és 230 fokra melegített sütőbe toljuk. 40 percig fólia alatt sütjük.

Ezután kivesszük a sütőből. A combokat bekenjük az étolajjal elkevert paprikával és fokhagymával. Visszatesszük a sütőbe és pirulásig sütjük. Ez kb 10 perc.

A paprikás-fokhagymás kence leszivárog a krumplira, csodásan finom íze lesz tőle.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/csirkecomb-vele-sult-burgonyaval/