Elkészítése
A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, majd sóval és csirke fűszersóval bedörzsöljük. Egy kevés olajjal megkenjük, majd olajjal kikent tepsibe helyezzük. Alufóliával lefedve 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30-35 percig sütjük. Ezután levesszük róla az alufóliát, és további 10 percig pirítjuk.
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, majd sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, és tejföllel krémesre keverjük.
A vöröshagymát finomra vágjuk, majd olajon üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd beletesszük az apróra vágott gombát. Ízlés szerint fűszerezzük, és addig pároljuk, amíg megpuhul. A kész gombás keveréket a krumplipüréhez adjuk, majd alaposan összekeverjük.
A leveles tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, majd kb. 20×20 cm-es négyzetekre vágjuk. Megvárjuk, amíg a csirke és a krumplis töltelék kihűl.
Minden tésztanégyzet közepére egy adag krumplipürét teszünk, majd ráhelyezünk egy csirkecombot állítva. A tészta széleit és sarkait felhúzzuk, a comb köré igazítjuk, majd vastagabb cérnával rögzítjük. A csontos részt alufóliával betekerjük, hogy ne égjen meg sütés közben.
A batyukat felvert tojással megkenjük, és olajjal kikent tepsibe helyezzük. 180 fokon kb. 25-30 percig sütjük, amíg a tészta aranybarnára sül.

