Elkészítése
Alap:
A bacont kevés zsiradékon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt hagymát és üvegesre sütjük.
Belekeverjük a lecsepegtetett savanyú káposztát, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összeforgatjuk, hogy az ízek jól elkeveredjenek.
A káposztás keveréket egy tepsibe terítjük.
A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk, majd a káposzta tetejére helyezzük és lefedjük alufóliával.
Sütés:
A tepsit 200 fokra előmelegített, légkeveréses sütőbe toljuk és kb 45 perc alatt készre sütjük.
Ha szeretnénk, a végén levehetjük a fóliát és pár percig visszatolhatjuk, hogy a csirkecombok szép pirosra süljenek.
Tálalhatjuk burgonyapürével vagy friss kenyérrel.
Tipp:
Ha kicsit karakteresebb ízt szeretnénk, a káposztás keverékhez adhatunk egy kevés köményt vagy majoránnát.
A csirkecombokat előtte be is pácolhatjuk egy kis fokhagymás olajban, így még szaftosabbak lesznek.


