Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Csirkecombok medvehagymás burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát megtisztítjuk, kockákra vagy hasábokra vágjuk, majd a medvehagymát apróra vágjuk. A csirkecombokat sózzuk, és cayenne borssal, ételízesítővel, szárnyas fűszerrel, köménnyel és paprika pehellyel ízesítjük. A burgonyát enyhén sózzuk, fűszerezzük, majd összekeverjük az apróra vágott medvehagymával. A fűszeres burgonyát egy tepsibe terítjük, majd ráhelyezzük a fűszerezett csirkecombokat. Mellé tesszük a fokhagyma gerezdeket és a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát megtisztítjuk, kockákra vagy hasábokra vágjuk, majd a medvehagymát apróra vágjuk. A csirkecombokat sózzuk, és cayenne borssal, ételízesítővel, szárnyas fűszerrel, köménnyel és paprika pehellyel ízesítjük. A burgonyát enyhén sózzuk, fűszerezzük, majd összekeverjük az apróra vágott medvehagymával.

A fűszeres burgonyát egy tepsibe terítjük, majd ráhelyezzük a fűszerezett csirkecombokat. Mellé tesszük a fokhagyma gerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat.

Előmelegített sütőben körülbelül egy órát sütjük, majd a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk. Nem szükséges alá zsiradékot vagy vizet tenni, mivel a hús saját levében sül meg.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is