Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 db csirke mellfilé
- 2 ek étolaj
- 1 db vöröshagyma
- 50 dkg zöldborsó
- 50 dkg gomba
- 1 tk borsikafű
- 2 tk ételízesítő
- 1 csokor petrezselyem zöld
- 5 dl főző tejszín
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A húst vékony csíkokra, a gombát nagyobb kockára vágom.
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinsztelem, majd rádobom a zöldborsót, gombát, sózom, borsozom, rászórom a borsikafüvet, ételízesítőt és 10 percig kevergetve párolom.
Hozzáadom a húst és fehéredésig pirítom.
Végül beleöntöm a tejszínt, megforralom vele, meghintem apróra vágott petrezselyem zölddel és tálalom.
Párolt rizst vagy kifőtt tésztát kínálok mellé.

