Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csirkefalatok zöldborsóval és gombával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 db csirke mellfilé
  • 2 ek étolaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 50 dkg zöldborsó
  • 50 dkg gomba
  • 1 tk borsikafű
  • 2 tk ételízesítő
  • 1 csokor petrezselyem zöld
  • 5 dl főző tejszín
  • őrölt bors
  • só


Elkészítése:

A húst vékony csíkokra, a gombát nagyobb kockára vágom.

Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinsztelem, majd rádobom a zöldborsót, gombát, sózom, borsozom, rászórom a borsikafüvet, ételízesítőt és 10 percig kevergetve párolom.

Hozzáadom a húst és fehéredésig pirítom.

Végül beleöntöm a tejszínt, megforralom vele, meghintem apróra vágott petrezselyem zölddel és tálalom.

Párolt rizst vagy kifőtt tésztát kínálok mellé.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/csirkefalatok-zoldborsoval-es-gombaval/