Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat feltesszük főni. Amikor felforrt, lehabozzuk, és kipótoljuk a vizet. Beletesszük a megtisztított zöldségeket, és húslevest készítünk. Fűszerezzük, és hagyjuk főni, amíg a hús könnyen lejön a csontról. Ha a hús kész, kiszedjük, és hűlni tesszük egy tálra. A levest levesszük a tűzről, és megvárjuk, míg letisztul. A kihűlt húst és a zöldségeket főtt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat feltesszük főni. Amikor felforrt, lehabozzuk, és kipótoljuk a vizet. Beletesszük a megtisztított zöldségeket, és húslevest készítünk. Fűszerezzük, és hagyjuk főni, amíg a hús könnyen lejön a csontról. Ha a hús kész, kiszedjük, és hűlni tesszük egy tálra. A levest levesszük a tűzről, és megvárjuk, míg letisztul.

A kihűlt húst és a zöldségeket főtt tojással együtt tálakba rakjuk. A leült levest leszűrjük, és másfél csomag zselatinnal elkeverjük, majd a tányérokba kanalazzuk. Petrezselyemzölddel díszítjük, és pár órára hűtőbe tesszük, míg megdermed.

Ecettel és hagymával tálaljuk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is