Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Csirkemáj kacsazsírban sütve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj 30 dkg kacsa vagy libazsír őrölt bors Elkészítése: A májat mossuk és tisztítsuk meg, hártyákat /esetlegesen az ereket/ vágjuk le róla. Papírtörlővel szárítsuk le az összes vizet. Melegítsük meg a zsírt, borsozzuk meg és szép lassan süssük meg a májakat. Sózni csak a sütés végén szabad. Fogyasszuk hidegen friss fehér kenyérrel, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.11.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 30 dkg kacsa vagy libazsír
  • őrölt bors


Elkészítése:

A májat mossuk és tisztítsuk meg, hártyákat /esetlegesen az ereket/ vágjuk le róla. Papírtörlővel szárítsuk le az összes vizet.

Melegítsük meg a zsírt, borsozzuk meg és szép lassan süssük meg a májakat. Sózni csak a sütés végén szabad.

Fogyasszuk hidegen friss fehér kenyérrel, zöldségekkel /paprika, paradicsom, lila hagyma/ vagy melegen burgonyapürével.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is