Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csirkemáj kacsazsírban sütve recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 30 dkg kacsa vagy libazsír
  • őrölt bors


Elkészítése:

A májat mossuk és tisztítsuk meg, hártyákat /esetlegesen az ereket/ vágjuk le róla. Papírtörlővel szárítsuk le az összes vizet.

Melegítsük meg a zsírt, borsozzuk meg és szép lassan süssük meg a májakat. Sózni csak a sütés végén szabad.

Fogyasszuk hidegen friss fehér kenyérrel, zöldségekkel /paprika, paradicsom, lila hagyma/ vagy melegen burgonyapürével.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/csirkemaj-kacsazsirban-sutve/