Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Csirkemáj paprikásan

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 500 g csirkemáj 1 fej vöröshagyma 200 ml főzőtejszín fűszerkeverék olaj Elkészítése: A megtisztított csirkemájat nagyobb darabokra vágjuk. Kevés olajon megfuttatjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd rádobjuk a csirkemájat. Kicsit még pirítjuk, majd felöntjük kevés vízzel. Ízesítjük a fűszerkeverékkel és lassú tűzön megfőzzük a paprikást. A végén hozzáadjuk a tejszínt és még egyet forralunk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.02.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 500 g csirkemáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 200 ml főzőtejszín
  • fűszerkeverék
  • olaj


Elkészítése:

A megtisztított csirkemájat nagyobb darabokra vágjuk.

Kevés olajon megfuttatjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd rádobjuk a csirkemájat. Kicsit még pirítjuk, majd felöntjük kevés vízzel. Ízesítjük a fűszerkeverékkel és lassú tűzön megfőzzük a paprikást.

A végén hozzáadjuk a tejszínt és még egyet forralunk rajta. Főtt tésztával kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is