Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Kacsa

Szárnyas receptek

Csirkemáj sült almával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megsózott májat forró olajon (én olíva olajat használtam) megsütjük, majd félretetesszük. A visszamaradt szaftos olajon (ha kevés, pótoljuk!) az ujjnyi széles, karikára vágott (nem kell meghámozni) almaszeleteket szintén süssük meg, többször megforgatva. Ha kész, szintén tegyük félre a máj mellé. A serpenyőben, a megmaradt szafthoz tegyünk még 1 ek vajat, a felaprított fokhagymát vagy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
dudika688
Beküldte: 2019.11.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A megsózott májat forró olajon (én olíva olajat használtam) megsütjük, majd félretetesszük.

A visszamaradt szaftos olajon (ha kevés, pótoljuk!) az ujjnyi széles, karikára vágott (nem kell meghámozni) almaszeleteket szintén süssük meg, többször megforgatva. Ha kész, szintén tegyük félre a máj mellé.

A serpenyőben, a megmaradt szafthoz tegyünk még 1 ek vajat, a felaprított fokhagymát vagy 1 kk fokhagymaport, csipetnyi rozmaringot, majd öntsük fel fél dl vízzel, keverjük át és kész is vagyunk.

Tálaljuk a sült májat és almát hasábburgonyával, kicsit meglocsolva a fokhagymás-rozmaringos öntettel.

Jó étvágyat mindeninek!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
dudika688
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is