Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A májat (szívtől megtisztítva) serpenyőben gyorsan megpirítjuk, majd félretesszük. A hagymát szeletekre vágjuk és megpirítjuk a serpenyőben. Hozzáadjuk a fehérbort, mustárt és tejfölös habarást, majd sűrűre főzzük. Végül hozzáadjuk az áttört (pépesített) vegyes zöldségeket, és öt percig forraljuk. A májat közvetlenül a tálalás előtt melegítjük fel a mártásban. A tésztát kifőzzük, majd a májjal és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A májat (szívtől megtisztítva) serpenyőben gyorsan megpirítjuk, majd félretesszük.

A hagymát szeletekre vágjuk és megpirítjuk a serpenyőben. Hozzáadjuk a fehérbort, mustárt és tejfölös habarást, majd sűrűre főzzük. Végül hozzáadjuk az áttört (pépesített) vegyes zöldségeket, és öt percig forraljuk.

A májat közvetlenül a tálalás előtt melegítjük fel a mártásban. A tésztát kifőzzük, majd a májjal és a mártással tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is