Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csirkemáj vadasan recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg csirkemáj
  • 0,5 dl olaj
  • 2 szál murok
  • 1 szál petrezselyem
  • 1 kis fej zeller
  • 1 hagyma
  • 1 alma
  • 1 burgonya
  • köménymag
  • babérlevél
  • mustár
  • só
  • bors


Elkészítése:

A zöldségeket feldaraboljuk, kevés olajon megdinszteljük, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és puhára főzzük.

Amikor kész összeturmixoljuk, majd sóval, borssal, mustárral és őrölt köménnyel ízesítjük, majd jól kiforraljuk.

A csirkemájat kevés olajon megsütjük, csak tálalás előtt sózzuk, borsozzuk és a vadas mártással leöntve tálaljuk.
[box style=”info”]Lehet tenni a vadas szószba ízlés szerint gulyás krémet, erős paprikát. Tálalhatjuk puliszkával, főtt tésztával, esetleg csipetkével.[/box]

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/csirkemaj-vadasan-2/