Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csirkemáj vadasan recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemáj
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 25 dkg vegyes zöldség ( megfőzve)
  • 2 dl tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 db citrom
  • 5 dkg zsír
  • só
  • bors
  • 1 dl fehér bor
  • 4 dkg liszt
  • 30 dkg tészta

Elkészítése

A májat (szívtől megtisztítva) serpenyőben gyorsan megpirítjuk, majd félretesszük.

A hagymát szeletekre vágjuk és megpirítjuk a serpenyőben. Hozzáadjuk a fehérbort, mustárt és tejfölös habarást, majd sűrűre főzzük. Végül hozzáadjuk az áttört (pépesített) vegyes zöldségeket, és öt percig forraljuk.

A májat közvetlenül a tálalás előtt melegítjük fel a mártásban. A tésztát kifőzzük, majd a májjal és a mártással tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/csirkemaj-vadasan/