Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Csirkemájas, tojásos őzgerinc

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát és a hagymát felaprítjuk. Az olajon a hagymát és a szalonnát üvegesre pároljuk, majd ezután hozzáadjuk a megtisztított csirkemájat és borssal fűszerezzük, fedő alatt puhára sütjük. Ekkor hozzáadjuk a paprikakrémet, majd kissé lepirítjuk. Amikor kihűlt felszeljük a májat. A keményre főzött tojásokat apróra vágjuk, majd a petrezselyemzölddel együtt a májhoz keverjük. Egy őzgerinc […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.05.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát és a hagymát felaprítjuk.

Az olajon a hagymát és a szalonnát üvegesre pároljuk, majd ezután hozzáadjuk a megtisztított csirkemájat és borssal fűszerezzük, fedő alatt puhára sütjük.

Ekkor hozzáadjuk a paprikakrémet, majd kissé lepirítjuk. Amikor kihűlt felszeljük a májat.

A keményre főzött tojásokat apróra vágjuk, majd a petrezselyemzölddel együtt a májhoz keverjük.

Egy őzgerinc formát alufóliával kibélelünk, kevés olajjal kikenjük és a tojásos-májas keveréket beleöntjük. A nyers tojásokat a liszttel felverjük, kicsit megsózzuk és a májra öntjük. A fólia lelógó széleit ráhajtjuk és 170 fokra melegített sütőben kb 25-30 alatt megsütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is