Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 6 db tojás
- 6 db főtt tojás
- 2 közepes vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 4 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A májat megmossuk, szárazra töröljük, és feldaraboljuk.
A felaprított vöröshagymát felhevített olajon megdinszteljük, és megsütjük rajta a májat. Megsózzuk és megborsozzuk.
A főtt tojásokat felkockázzuk. A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és a tojáshoz adjuk.
A nyers tojásokat felverjük, megfűszerezzük, beletesszük a zúzott fokhagymát, és ráöntjük a májas keverékre.
Kiolajozott sütőformába öntjük a keveréket, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.