Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Palacsinta receptek

Szárnyas receptek

Csirkemájjal töltött rántott palacsinta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Csirkemájjal töltött rántott palacsinta egy igazi különlegesség, amely a klasszikus palacsintát párosítja a szaftos, fűszeres csirkemáj töltelékkel. A ropogós panír és a belül omlós töltelék harmonikus párost alkot, így tartalmas főételként vagy vendégváró fogásként is megállja a helyét.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.10.18.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a palacsintákat a szokásos módon elkészítjük és kisütjük. Közben a csirkemájat és a bacont apró kockákra vágjuk, a vöröshagymát és fokhagymát finomra aprítjuk, a paprikát vékony csíkokra szeleteljük.

A bacont egy serpenyőben zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk a vöröshagymát és üvegesre pároljuk. Ezután beletesszük a fokhagymát, a paprikát és a csirkemájat. Majoránnával és borssal ízesítjük, majd pár perc alatt puhára sütjük. Amikor elkészült, belekeverjük a tejfölt, megsózzuk, és hagyjuk kihűlni.

A tölteléket tíz részre osztjuk, és megtöltjük vele a palacsintákat. Szükség esetén fogvájóval megtűzzük, hogy ne nyíljanak szét. Ezután lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk őket, végül bő, forró olajban aranybarnára sütjük.

Tipp

A palacsinták töltelékébe tehetünk egy kevés reszelt sajtot is, így még krémesebb lesz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is