Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csirkemájjal tűzdelt, rántott csirkeszárny recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 db csirkeszárny
  • 8 db csirkemáj
  • csirke fűszerkeverék

Panírozáshoz

  • 15 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 15 dkg zsemlemorzsa

Sütéshez

  • olaj

Elkészítése

Készítsük elő konyhakészre a csirkemájat és a szárnyakat.

A csirkeszárnyat nyissuk ki, majd rakjuk rá a májat és hajtsuk rá a szárny végét, majd emeljük át szárnyvégén lévő csonton. Így a szárny közepébe kerül a máj.

Ízlés szerint fűszerezzük, majd hagyományos módon panírozzuk a csirkeszárnyakat: először lisztbe forgatjuk a húst, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába.

Bő, forró olajban 10-14 perc alatt készre sütjük a szárnyakat.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/csirkemajjal-tuzdelt-rantott-csirkeszarny/