Hozzávalók:
- 400 g csirkemell
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1 sárga kaliforniai paprika
- 1 sárgarépa
- 1 vöröshagyma
- cukkini (kb. 5 cm)
- kígyóuborka (kb. 5 cm)
- só
- őrölt bors
- fokhagymapor
- olívaolaj
- csiliszósz (ízlés szerint)
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és fokhagymaporral ízesítjük. Egy wokban forró olajon fehéredésig sütjük a húst, majd kiszedjük egy tányérra.
A megmaradt olajban megpirítjuk a vékonyra szeletelt paprikákat, cukkinit, uborkát, sárgarépát, a negyedekre vágott vöröshagymát.
Ha már szépen megpirult az összes zöldség, visszatesszük a csirkehúst, majd összeforraljuk. Főtt rizzsel tálaljuk. Aki szereti a pikáns ízeket, tehet rá csiliszószt is.