A margarint felolvasztjuk, majd megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a bacont. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott csirkemellet, és megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, fűszerezzük, jól átforgatjuk, és kissé le is süthetjük. Ha elkészült, hagyjuk kissé kihűlni, majd hozzáadjuk a kockára vágott sajtot.
A felengedett tésztát kettévágjuk, majd külön-külön kb. 3 mm vékony téglalapokra nyújtjuk, a tepsi méretéhez igazítva. A tészta 2/3 részére terítjük a töltelék felét, majd feltekerjük. Ugyanígy járunk el a másik lappal is. A rudak tetejét megkenjük tojássárgával, majd megszórjuk reszelt sajttal vagy szezámmaggal, esetleg köménymaggal.
Fóliával vagy sütőpapírral kibélelt tepsiben közepes lángon pirosra sütjük.