Elkészítése
Hús elkészítése
A csirkemellfiléket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, majd grillfűszerrel megszórjuk. Kevés olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd félretesszük.
Ragu elkészítése
A hagymát, csirkemájat, gombát, paprikát, paradicsomot és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, a zsírján üvegesre pirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a csirkemájat, gyorsan átpirítjuk, majd a gombát is beletesszük. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Amikor a leve elpárolgott, hozzákeverjük a zöldborsót, a paprikát és a paradicsomot is. Végül megszórjuk pirospaprikával, és az egészet együtt készre pároljuk.
Tálalás
A megsült hússzeletekre halmozzuk a ragut, és forrón kínáljuk. Köretként főtt rizs vagy burgonyakrokett illik mellé.
Tipp
Ha intenzívebb ízt szeretnénk, a raguhoz kevés fehérbort vagy egy kiskanál mustárt is adhatunk.

