Hozzávalók:
- 1 közepes db karfiol
- 80 dkg csirkemell filé
- 2 dl tejföl
- 15 dkg sajt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 csomag sajtkrémleves por
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízeben megfőzzük, majd leszűrjük.
A csirkemell filét felszeleteljük besózzuk és olajjal kikent tepsiben fólia alatt félig megpároljuk.
Ezután rátesszük a leszűrt karfiolrózsákat.
Krémlevesport 2 dl vízzel elkeverjük, hozzáadjuk a tejfölt, ráöntjük a karfiolos csirkemellre és fóliával letakarva sütjük.
Teljes készre sülés előtt 10 perce levesszük róla a fóliát, majd megszórjuk reszelt sajttal és készre sütjük.