Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkemellet alaposan megmossuk, tetszés szerint feldaraboljuk, majd sózzuk, borsozzuk és félretesszük. A hagymát vékony csíkokra vágjuk, kevés zsiradékon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk az apróra zúzott fokhagymát, néhány keverés után a mustárt is belekeverjük, majd hozzáadjuk a csirkemellet. Amikor a húsdarabok minden oldala kifehéredett, hozzáadjuk a gombát. Amint a gomba kiengedte a levét, hozzákeverjük a zöldborsót és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.07.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkemellet alaposan megmossuk, tetszés szerint feldaraboljuk, majd sózzuk, borsozzuk és félretesszük.

A hagymát vékony csíkokra vágjuk, kevés zsiradékon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk az apróra zúzott fokhagymát, néhány keverés után a mustárt is belekeverjük, majd hozzáadjuk a csirkemellet.

Amikor a húsdarabok minden oldala kifehéredett, hozzáadjuk a gombát. Amint a gomba kiengedte a levét, hozzákeverjük a zöldborsót és a felaprított petrezselymet.

Az egészet jól lepirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, és készre főzzük.

A tejfölből és a lisztből habarást készítünk, majd a raguhoz keverjük. Ezzel még 5–10 percig főzzük, majd tálaljuk.

Tetszőleges körettel kínálhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is