Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Csirkemellel töltött héjában sült burgonya

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Csirkemellel töltött héjában sült burgonya egy laktató és ízletes fogás, amely kiváló választás ebédre vagy vacsorára. Könnyen elkészíthető, mégis különleges megjelenésű étel.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kitti_recept
Beküldte: 2013.10.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyákat héjában félpuhára főzzük, majd hagyjuk kihűlni. Közben a hagymát, a paprikát és a csirkemellet apró kockákra vágjuk. Egy tálba tesszük, meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk sült csirke fűszerkeverékkel, és alaposan összekeverjük. Ezután serpenyőben lepirítjuk.

A félpuhára főtt burgonyák belsejét kikaparjuk, a kikapart részt félretesszük. A megsült csirkés, hagymás, paprikás keveréket a burgonyákba kanalazzuk, ügyelve arra, hogy maradjon belőle 1 evőkanálnyi. Ezt a maradékot összekeverjük a kikapart burgonyával, majd kis fasírtokat formázunk belőle. A töltött burgonyát és a burgonyás fasírtokat együtt sütjük készre, amíg szépen megpirulnak.

Tipp

A tölteléket gazdagíthatjuk reszelt sajttal vagy egy kevés tejföllel, így még szaftosabb és krémesebb lesz. Friss salátával vagy savanyúsággal tálalva teljes értékű fogásként kínálhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Kitti_recept
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is