Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajon pirítsuk meg a az apróra vágott vöröshagymát, majd dobjuk rá a reszelt fokhagymát és szórjuk meg pirospaprikával. 1 dl vizet öntsünk rá, majd tegyük rá a nagyobb kockákra vágott csirkehúst. Fűszerezzük sóval, őrölt borssal és paprikakrémmel. A darabolt paprikát, paradicsomot is adjuk hozzá, majd morzsoljuk bele a leveskockát és fedő alatt főzzük készre. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.01.20.

Hozzávalók:

Elkészítése

Az olajon pirítsuk meg a az apróra vágott vöröshagymát, majd dobjuk rá a reszelt fokhagymát és szórjuk meg pirospaprikával.

1 dl vizet öntsünk rá, majd tegyük rá a nagyobb kockákra vágott csirkehúst. Fűszerezzük sóval, őrölt borssal és paprikakrémmel.

A darabolt paprikát, paradicsomot is adjuk hozzá, majd morzsoljuk bele a leveskockát és fedő alatt főzzük készre. Ha szükséges, akkor időnként öntsünk alá kevés vizet.

A tejfölt és a tejszínt keverjük ki a liszttel és habarjuk be a pörköltet.

Ízlés szerinti körettel tálaljuk. Nálam most nokedli készült hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is