Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Csirkepaprikás zöldbabbal, penne tésztával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, és megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, majd megszórjuk pirospaprikával. Hozzáöntünk 1 dl vizet, és beletesszük a nagyobb kockákra vágott csirkehúst. Fűszerezzük sóval és őrölt borssal. A paprikát és a paradicsomot is hozzáadjuk a csirkéhez, majd fedő alatt félig készre pároljuk. Ezt követően […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.12.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, és megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, majd megszórjuk pirospaprikával. Hozzáöntünk 1 dl vizet, és beletesszük a nagyobb kockákra vágott csirkehúst. Fűszerezzük sóval és őrölt borssal.

A paprikát és a paradicsomot is hozzáadjuk a csirkéhez, majd fedő alatt félig készre pároljuk. Ezt követően hozzáadjuk a kb. másfél cm-es darabokra vágott, megtisztított zöldbabot, és addig főzzük, amíg minden teljesen meg nem puhul.

A tejfölt elkeverjük a liszttel, és behabarjuk vele a pörköltet. Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, és a kész pörkölttel tálaljuk.

Ez egy gyors és ízletes menü, ami garantáltan laktató.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is