Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A salátát és a csirkehúst felaprítjuk, a paradicsomot és az uborkát vékony karikákra vágjuk. A tojássárgáját elkeverjük egy kevés mustárral és olívaolajjal, folyamatos keverés mellett sűrű mártást készítünk. Hozzáadjuk a balzsamecetet, az áttört fokhagymát, a sót, a borsot és az apróra vágott snidlinget. A salátát egy tálba tesszük, majd ráöntjük az öntetet, és alaposan összeforgatjuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.06.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A salátát és a csirkehúst felaprítjuk, a paradicsomot és az uborkát vékony karikákra vágjuk. A tojássárgáját elkeverjük egy kevés mustárral és olívaolajjal, folyamatos keverés mellett sűrű mártást készítünk. Hozzáadjuk a balzsamecetet, az áttört fokhagymát, a sót, a borsot és az apróra vágott snidlinget.

A salátát egy tálba tesszük, majd ráöntjük az öntetet, és alaposan összeforgatjuk. A tetejére halmozzuk a pirított zsemlekockákat és a sült csirkét, végül az egészet megszórjuk frissen reszelt parmezánnal.

A csirkehús lehet frissen sült vagy akár maradék rántott csirke is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is