Elkészítése
Hozzávalók:
- 40 dkg csuszatészta
- só, bors
- 60 dkg csirkemell
- 6 dkg vaj
- 25 dkg trappista sajt (a fele füstölt is lehet)
- 3 dl tejföl
- petrezselyem
Elkészítése:
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük.
A sajtot lereszeljük, majd a tejföllel, a petrezselyemmel és a hússal együtt a tésztával összekeverjük. Azt a vajat is belecsorgatjuk, amiben a hús sült.
Egy tűzálló tálat kivajazunk és beleöntjük a tésztaegyveleget, tetejére még reszelt sajtot szórunk. Előmelegített sütőben 180 C fokon 25-30 percig sütjük. Bármilyen salátával isteni.

