Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csirkesaslik recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók 5 db nyárshoz

  • 40 dkg csirkemell filé
  • 2 db bébicukkini
  • 10 db apró újburgonya
  • 5 db kisebb hagyma
  • 5 db gomba
  • 2 db tv paprika

Páchoz

  • 1 teáskanál mustár
  • 1 teáskanál zúzott fokhagyma
  • 2 csipet só
  • csipet őrölt bors
  • csipet cayenne bors

Elkészítése

A csirkemellet diónyi darabokra vágjuk. Összekeverjük a pác hozzávalóival a felaprított húst, majd 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.

A burgonyákat sós vízben 5 percen át előfőzzük.

A többi zöldséget is megtisztítjuk, a cukkinit vastagabb szeletekre, a paprikát nagyobb kockákra vágjuk.

Az előkészített falatokat nyársra fűzzük, olajjal vagy zsírral vékonyan megkenjük és kellő parázs felett időnként átforgatva szép pirosra sütjük.

Salátával vagy egy egyszerű fokhagymás pirítóssal még forrón fogyasztjuk.

Jó étvágyat kívánok!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/csirkesaslik/