Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Csirkeszárny fűszeres-paprikás lisztben sütve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkeszárny végeit vágjuk le, alaposan mossuk meg, csepegtessük le, ízlés szerint sózzuk és tegyük félre legalább fél órára (a levágott végeket belefőzhetjük pl egy levesbe). A liszthez adjuk hozzá a pirospaprikát, az őrölt színes borsot, a fűszerkeveréket és a szerecsendiót, majd keverjük össze. Ezután alaposan forgassuk bele az előzőleg besózott csirkeszárnyat. Egy serpenyőben hevítsük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
KGizi
Beküldte: 2021.09.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkeszárny végeit vágjuk le, alaposan mossuk meg, csepegtessük le, ízlés szerint sózzuk és tegyük félre legalább fél órára (a levágott végeket belefőzhetjük pl egy levesbe).

A liszthez adjuk hozzá a pirospaprikát, az őrölt színes borsot, a fűszerkeveréket és a szerecsendiót, majd keverjük össze. Ezután alaposan forgassuk bele az előzőleg besózott csirkeszárnyat.

Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd helyezzük bele a csirkeszárnyakat, fedjük le, mérsékeljük a hőfokot és süssük a húst kb 15 percig (közben fordítsuk át a húst).

Ezután vegyük le a fedőt, emeljük a hőfokot, majd süssük a húst szép pirosra, ropogósra (közben többször fordítsuk át a húst, hogy ropogósra süljön mindkét oldala).

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
KGizi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is