Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Csirkeszárnyak borgonyapehelyben recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg csirkeszárny
  • só

A panírozáshoz

  • finomliszt
  • tojás
  • burgonya pehely
  • chilipehely
  • 1 mokkáskanál cayenne bors
  • 1 mokkáskanál steak bors
  • 1 mokkáskanál fokhagymapor

Elkészítése

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a végeit levágjuk, majd a forgóknál kettévágjuk. Sózzuk, és egy időre hűtőbe tesszük pihenni.

A fűszereket elkeverjük a liszttel, majd a szárnyakat először a fűszeres lisztbe, utána a felvert tojásba, végül a burgonyapehelybe forgatjuk. Bő olajban, közepes hőfokon aranybarnára sütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/csirkeszarnyak-borgonyapehelyben/