Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Csirketokány puliszkával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A felcsíkozott csirkecombot és a szalonnát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott vöröshagymát, és tovább pirítjuk, amíg a hagyma megpuhul. Ezt követően egy kevés vízzel felöntjük, sóval és borssal ízesítjük, majd fedő alatt készre főzzük. Amikor a hús megpuhult, tejföllel és liszttel behabarjuk. Ha szeretnénk, egy kevés bazsalikomot is adhatunk hozzá, de ez […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.11.

Hozzávalók

Puliszka

Elkészítése

A felcsíkozott csirkecombot és a szalonnát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott vöröshagymát, és tovább pirítjuk, amíg a hagyma megpuhul. Ezt követően egy kevés vízzel felöntjük, sóval és borssal ízesítjük, majd fedő alatt készre főzzük. Amikor a hús megpuhult, tejföllel és liszttel behabarjuk. Ha szeretnénk, egy kevés bazsalikomot is adhatunk hozzá, de ez opcionális.

A puliszka elkészítéséhez a forrásban lévő vízhez hozzáadjuk a húsleveskockát és a tárkonyt. Ezután folyamatos keverés mellett lassan hozzáadjuk a kukoricadarát. Kb. 10 percig főzzük, közben habverővel keverjük, hogy elkerüljük a csomósodást. Amikor elkészült, egy vízzel kiöblített edénybe öntjük, majd azonnal tálalhatjuk.

Ez az étel nagyon finom, egyszerűen és gyorsan elkészíthető, ideális választás egy gyors, ízletes ebédhez vagy vacsorához.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is