Végy 1 köralapú jénait és sugár (vagy átlós) irányban béleld ki szalonnacsíkokkal. Úgy tedd meg, hogy legyen annyi túllógó rész, hogy a végén ezt rá tudd hajtani a már megtöltött tálra.
A csirkemelleket sózd le és forgasd lisztbe, majd tojásba. Ezt ismételd meg még egyszer.
Rakd le az első réteget a tálba, majd hintsd be reszelt sajttal. Fűszerezd saját ízlésed szerint. (Én több fűszert is használok, de rétegenként csak egy fajtát.) Majd ismételd meg a fentieket addig, míg a tálba fér.
Az utolsó réteget is nyugodtan sajtozhatod, mert ez kerül felülre a sütésnél, és mikor tálalod, ez lesz a torta alja.
Borítsd be teljesen szalonnával. Hajtsd rá a lelógó szalonnacsíkokat, majd tedd kb. 180 fokra előmelegített sütőbe
Kb. 30-35 percig süsd fedő alatt, majd miután levét vedted, süsd tovább, hogy ropogós legyen.