Elkészítése
A csirkemelleket szeletekre vágjuk, sóval, borssal és fokhagyma granulátummal fűszerezzük. Lisztbe forgatjuk, majd mindkét oldalát hirtelen átsütjük, és egy jénai tál aljára helyezzük.
A visszamaradt olajon megpirítjuk az egész gombákat, kivéve 2 darabot, és a húsra tesszük. Közben a hagymát apróra vágjuk, lepirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát és a reszelt répát. Az egészet jól összepirítjuk, ízesítjük sóval és borssal. Az elkészült keveréket egyenletesen elosztjuk a hús tetején, felöntjük tejszínnel, és lefedve 30 percig sütjük 200 fokon.
Ezután a tetejére szórjuk a reszelt mozzarellát és a parmezánt, majd addig sütjük, amíg a sajt megolvad és szép színt kap.
Vegyes zöld salátával és joghurt öntettel tálaljuk.
