Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Szárnyas receptek

Csomboros, hagymás csirkemáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 kg csirkemáj 1 póréhagyma( ha nincs akkor 2 közepes vöröshagyma, vagy zöldhagyma, abból legalább 4 db) 1 paprika 4-5 koktél paradicsom,vagy egy közepes nagyságú paradicsom só bors csombor 3-4 csipetnyi (borsikafű) 2 cl konyak, vagy ha nincs akkor bor 2 evőkanál olaj Elkészítése: A májakat szárazra töröljük, megszórjuk borssal és egy alig felmelegített […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2013.12.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg csirkemáj
  • 1 póréhagyma( ha nincs akkor 2 közepes vöröshagyma, vagy zöldhagyma, abból legalább 4 db)
  • 1 paprika
  • 4-5 koktél paradicsom,vagy egy közepes nagyságú paradicsom
  • bors
  • csombor 3-4 csipetnyi (borsikafű)
  • 2 cl konyak, vagy ha nincs akkor bor
  • 2 evőkanál olaj


Elkészítése:

A májakat szárazra töröljük, megszórjuk borssal és egy alig felmelegített teflon serpenyőbe tesszük. Mindkét oldalát megpirítjuk, majd rászórjuk a csombort és a sót.

Jól összeforgatjuk, majd ráborítjuk a hagymát, a paprikát és tovább pirítjuk. 2-3 perc pirulás után, hozzáadjuk a paradicsomot és jól összeforgatjuk. Ráöntjük a konyakot, majd fedő alatt puhára pároljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is