A vöröshagymát felkockázzuk, és wokban vagy nagyobb serpenyőben a zsíron megpirítjuk. Közben a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, majd a hagymára tesszük, és fehéredésig sütjük. Sóval és borssal ízesítjük.
A sárgarépát megtisztítjuk, vékonyra szeleteljük. A cukkinit héjastól felszeleteljük, majd a szeleteket negyedeljük, hogy jobban megpiruljanak. A zöldségeket a húshoz adjuk, majd megszórjuk kurkumával, curryvel és őrölt gyömbérrel.
Végül hozzáadjuk a mézet, és az egészet kevergetve, közepes lángon még pároljuk, amíg a zöldségek megpuhulnak, de roppanósak maradnak. Az étel körülbelül fél óra alatt elkészül.
Tipp
Köretként kínálhatjuk jázminrizzsel, bulgurral vagy kuszkusszal is, amelyek jól illenek az enyhén édeskés-fűszeres ízekhez. Ha pikánsabb változatot szeretnénk, adhatunk hozzá egy kevés csilit is.