Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 kg csirkemell 2 cukkini 2 dl főzőtejszín 25 dkg trappista 1 csomag mozzarella 2-3 gerezd foghagyma só bors ételízesítő zöld fűszerek (petrezselyem, oregánó, majoránna) étolaj Elkészítése: A csirkemell szeleteket sóval, borssal, foghagymával és az olajjal bepácoljuk, és a hűtőben állni hagyjuk minimum 2 órát. A bepácolt húst tepsibe helyezzük, és alufólia alatt elősütjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.12.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg csirkemell
  • 2 cukkini
  • 2 dl főzőtejszín
  • 25 dkg trappista
  • 1 csomag mozzarella
  • 2-3 gerezd foghagyma
  • bors
  • ételízesítő
  • zöld fűszerek (petrezselyem, oregánó, majoránna)
  • étolaj


Elkészítése:

A csirkemell szeleteket sóval, borssal, foghagymával és az olajjal bepácoljuk, és a hűtőben állni hagyjuk minimum 2 órát.

A bepácolt húst tepsibe helyezzük, és alufólia alatt elősütjük (180 fok).

A megmosott, felvágott cukkinit (félkarikákra vágtam) olajon kis vízzel és ételízesítővel előpároljuk, ügyelve arra, hogy még sülni is fog.

A tejszínt a zöld fűszerekkel elkeverjük. A csirkére ráöntjük a cukkinit és a tejszínes keveréket, és néhány percig így sütjük, majd később a reszelt trappistával és a mozzarellával megszórjuk, és addig sütjük, amíg a sajt a tetején megpirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is