Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Cyprusi csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fűszereket keverjük össze a sóval, majd alaposan dörzsöljük be velük a megmosott csirkecombokat. Az így előkészített húst hagyjuk állni kb. fél órán keresztül, hogy jól átjárják a fűszerek. Közben a burgonyát meghámozzuk, és kb. 1 cm-es karikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, majd kettévágjuk. Egy tűzálló tál alját kibéleljük a burgonyakarikákkal, erre helyezzük a befűszerezett […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A fűszereket keverjük össze a sóval, majd alaposan dörzsöljük be velük a megmosott csirkecombokat. Az így előkészített húst hagyjuk állni kb. fél órán keresztül, hogy jól átjárják a fűszerek.

Közben a burgonyát meghámozzuk, és kb. 1 cm-es karikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, majd kettévágjuk.

Egy tűzálló tál alját kibéleljük a burgonyakarikákkal, erre helyezzük a befűszerezett csirkecombokat, majd a félbevágott koktélparadicsomot és az olajbogyókat.

A hozzávalók tetejére öntünk kb. másfél deci húslevest, majd alufóliával lefedjük a tálat, és 220 fokra előmelegített sütőben kb. egy órán át sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és addig sütjük tovább, amíg a csirkecombok szépen megpirulnak.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is